در دنیای پررقابت امروزی، طراحی وب‌سایت‌ها به یکی از عوامل کلیدی در موفقیت تجارت‌ها و شرکت‌ها تبدیل شده است. اما برای دستیابی به یک وب‌سایت جذاب، کاربرپسند و با کارایی بالا، مهارت‌های مختلفی لازم است. این مقاله به بررسی مهارت‌های ضروری برای طراحی وب‌سایت در سال می‌پردازد و نکات کلیدی را برای ایجاد تجربه بی‌نظیری برای کاربران ارائه می‌دهد(برای طراحی وبسایت به چه مهارت هایی نیاز دارم).

در این مطلب روی مهارت های مهم طراحی سایت تمرکز کرده ایم؛ یعنی اگر برنامه نویسی هستید که تازه کار خود را شروع کرده اید و یا اگر سابقه نسبتا بالایی در این حرفه دارید، در هر صورت یاد گرفتن این مهارت ها و پرورش آن ها به شما کمک می کند تا از هر نظر به برنامه نویس بهتری تبدیل شوید و درآمد خود از این حرفه را افزایش دهید.(بهترین آموزشگاه طراحی سایت در تبریز)

مهارت هایی که در این مطلب به معرفی آن ها می پردازیم عبارت هستند از:

  • طراحی رابط کاربری و ویژوال UI, UX
  • اصول بنیادی طراحی
  • مهارت های پایه HTML و CSS
  • دانش تجربه کاربری
  • طراحی ریسپانسیو
  • سیستم های مدیریت محتوا
  • طراحی نرم افزار
  • بازاریابی آنلاین
  • تئوری رنگ
  • تایپوگرافی
  • مدیریت پروژه
  • مدیریت زمان
  • تفکر خلاقانه
  • ارتباطات و کار تیمی

چرا طراحی سایت یاد بگیریم؟

یادگیری طراحی سایت به‌عنوان یکی از مشاغل خانگی پردرآمد سال 1402 شناخته می‌شود. چرا که داشتن یک وب سایت قدرتمند با ظاهری خاص برای هر صاحب کسب و کاری ضروری است. در واقع اکثر کسب و کارهای جدید می‌توانند در کنار ساخت برند خود، با یک سایت یا وبلاگ به رشد کسب و کار خود کمک کنند. برخلاف محدودیت‌هایی که در دنیای اینترنت وجود دارد، وب سایت‌ها می‌توانند بیشترین تعداد مخاطبان هدف را جذب کنند. مشتریان و بازدیدکنندگان می‌توانند به راحتی با هر دستگاهی، از رایانه گرفته تا تلفن همراه محتوای شما را از طریق مرورگر وب دنبال کنند. یادگیری طراحی سایت یکی از بهترین گزینه‌های درآمدزایی محسوب می‌شود و دلایل زیر شما را برای ورود به این حرفه متقاعد خواهد کرد:

1.درآمد مناسب:

طراحان سایت حرفه‌ای می‌توانند طبق الگوی توسعه مشاغل خانگی به کسب درآمد بپردازند. می‌توانید برای صاحبان مشاغل کوچک و بزرگ ، سایت طراحی کنید و به سادگی به درآمدزایی بپردازید.

2.آینده خوب و پرسود:

حقیقت این است که هرچقدر به سمت آینده پیش می‌رویم، اهمیت داشتن وب سایت برای هر کسب و کاری بیشتر می‌شود. امروزه اکثر مردم خریدهای خود را از فروشگاه‌های آنلاین انجام می‌دهند.

3.شغلی پر تقاضا:

تنها تعداد کمی از مشاغل مرتبط با فناوری وجود دارد که برای همیشه در صنعت و بازار باقی می‌مانند . طراحی سایت حرفه ای یکی از مشاغل پر طرفدار و آینده دار در ایران می باشد.

4.امکان دورکاری:

از مزیت‌های شغل طراحی سایت آن است که شما فقط با داشتن یک لپ تاب و اینترنت می‌توانید هر کجا که هستید، پروژه طراحی خود را پیش ببرید.

برای طراحی وبسایت به چه مهارت هایی نیاز دارم

آشنایی با انواع روش‌های طراحی سایت

سایت‌های اینترنتی از نظر روش طراحی به دو دسته تقسیم بندی می‌شوند:

  • طراحی سایت استاتیک
  • طراحی سایت داینامیک

دسته اول: طراحی سایت استاتیک به شکلی است که بعد از اتمام طراحی، مدیر سایت نمی‌تواند اطلاعات سایت را دستخوش تغییر کند. در اصل این سبک از وب‌سایت‌ها برای اینکه تغییراتی را ایجاد کنند به شرکت طراح وابسته می‌باشند. به این ترتیب طراحی و ساخت وب‌سایت‌های استاتیک با استفاده از زبان‌های برنامه نویسی انجام می‌شود.

دسته دوم: پس ازطراحی سایت‌های داینامیک، مدیر سایت می‌تواند آن را دستخوش تغییر کند و این کار بدون داشتن دانش عمیق فنی نیز امکان‌پذیر خواهد بود. امروزه روش طراحی سایت استاتیک منسوخ شده است و فقط از این روش برای طراحی سایت‌هایی استفاده می‌شود که پس از وارد کردن اطلاعات نیازی به تغییر آنها نباشد. طراحی و ساخت وب سایت‌های داینامیک با نرم افزار تولید محتوای تحت وب (cms) مانند وردپرس انجام می‌گیرد.این روزها سایت‌های داینامیک (وردپرسی) طرفداران بیشتری دارند زیرا همه افرادی که اقدام به طراحی سایت برای خودشان می‌کنند پس از مدتی به فکر تغییرات وب سایت هستند.

چگونه طراح سایت شویم؟

در پاسخ به این سوال که چگونه طراح سایت شویم؟ باید بگوییم درهر کاری برداشتن قدم های اول سخت است. در زمینه یادگیری طراحی سایت حرفه ای نیز شما نیازمند یک نقشه راه هستید تا به یک طراح سایت حرفه ای تبدیل شوید:

  1. 1. آموختن تئوری طراحی سایت:

اولین قدم برای تبدیل شدن به طراح سایت، یادگیری تئوری طراحی سایت است. برای ایجاد یک وب سایت خوب توجه به اصول اساسی از جمله تجربه کاربری، ساختار و نظریه رنگ از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است. روش‌های مختلفی برای یادگیری تئوری‌های طراحی وب وجود دارد. یکی از روش‌های متداول آموختن، شرکت در دوره طراحی سایت حرفه ای است. در حقیقت یک طراح وب خوب متعهد به یادگیری مداوم و افزایش مهارت می‌باشد.

2.آموختن زبان‌های نشانه‌گذاری:

آموختن زبان های نشانه گذاری برای موفقیت هر فردی که به‌تازگی وارد این کسب و کار خانگی ضروری است، که در ادامه به آنها می‌پردازیم:

    زبان HTML

اولین چیزی که هر طراح سایتی باید یاد بگیرد، زبان نشانه گذاری HTML است. اگر نگاهی به اولین سایت‌های منتشر شده در دنیای وب بیندازیم، متوجه خواهیم شد که صفحات آنها را چند المان ساده و ابتدایی تشکیل داده‌اند. از زبان HTML برای ایجاد بدنه و ساختار اصلی صفحات وب استفاده می‌شود. زبان HTML مخفف Hyper Text Markup Language است. این زبان با تگ‌ها سروکار دارد و این تگ‌ها هستند که مشخص می‌کنند در صفحه وب از چه عناصری استفاده شود. تگ‌های بکار برده شده بسته به نوع فراخوانی‌شان نقش‌های گوناگونی را ایفا می‌کنند. شما می‌توانید برای فراگیری این زبان کاربردی آموزش مجازی را انتخاب کنید و یا در دوره‌های آموزشی حضوری معتبر شرکت کنید.

    زبان CSS

دومین مهارت برای کسی که قصد دارد به طراحی سایت بپردازد، CSS است. با استفاده از زبان HTML شما تنها توانایی ساختن ساختار کلی صفحات را دارید. هنگامی که برای ساخت صفحات وب فقط از زبان HTML استفاده می‌کنید، دسترسی شما به تعداد محدودی از عناصر زبان HTML محدود می‌شود. اینجاست که نیاز به ابزاری بهتر نظیر CSS  برای زیبا سازی و فرم دهی به صفحات وب حس می‌شود. CSS زبان نشانه گذاری دیگری است که به کمک آن رنگ‌ها، فونت‌ها، نحوه چیدمان عناصر مشخص می‌شود(برای طراحی وبسایت به چه مهارت هایی نیاز دارم).

  1. 3. شناخت ابزارهای کلیدی طراحی سایت:

قبل از شروع به کار به‌عنوان طراح سایت، باید با مجموعه‌ای از ابزارهای طراحی سایت حرفه ای آشنا شوید. نمونه‌ای از این ابزارها به شرح زیر است:

    وردپرس

کاربرانی که پا به عرصه طراحی سایت می‌گذارند با سیستم‌های مدیریت محتوا آشنایی پیدا می‌کنند. در این میان وردپرس با محبوبیت بسیار بالا توانسته 27 درصد از کل وب‌سایت‌های اینترنتی جهان را در اختیار بگیرد. اگر بخواهیم به زبان ساده به معرفی وردپرس بپردازیم، باید بگوییم وردپرس عبارت است از یک سیستم مدیریت محتوای سایت ساز که با استفاده از آن قادر خواهید بود تا به راه اندازی انواع گوناگونی از وب‌سایت و وبلاگ بپردازید. این سیستم مدیریت محتوا دارای بیش از 1000 تم و افزونه داخلی می‌باشد که به شما امکان می‌دهد وب‌سایت‌ها را به‌راحتی ساخته، ویرایش و سفارشی سازی کنید و حتی ارتقا دهید .

آموزش طراحی وب سایت از مبتدی تا پیشرفته

آموزش طراحی وب در تبریز سایت از مبتدی تا پیشرفته است نشده است که تدوین آموزش این ویدیوها به گونه‌ای باشد که افرادی که در سطح مبتدی هستند و تازه می‌خواهند آموزش طراحی سایت را یاد بگیرند تا بتوانند گام به گام با این ویدیو های آموزشی پیش بروند و تا سطح حرفه ای و پیشرفته آموزش طراحی سایت را یاد بگیرند(برای طراحی وبسایت به چه مهارت هایی نیاز دارم).

برای طراحی وبسایت به چه مهارت هایی نیاز دارم

به این مطلب امتیاز دهید