تحلیل تکنیکال (Technical Analysis) علمی برای پیش‌بینی رفتار نمودارها در آینده با استفاده از اطلاعات گذشته یک سهم (نماد) یا صنعت است. در واقع تحلیل تکنیکال با تمرکز بر داده‌ها و نمودارهای یک بازار، الگوها و روند‌های قیمتی آن را شناسایی می‌کند تا به کمک این اطلاعات به پیش‌بینی قابل اطمینانی از آینده بازار مورد نظر دست یابد. این روش، یکی از متداول‌ترین روش‌های تحلیلی در بازارهای مالی است که در بورس اوراق بهادار، بورس کالا و… کاربرد دارد(آموزش تحلیل تکنیکال در بازارهای مالی در تبریز).

تحلیل تکنیکال  چیست؟

از طریق تحلیل تکنیکال سرمایه‌گذاران می‌توانند با نگاهی منطقی‌ و مطمئن معاملات خود را انجام دهند. این امر طبعا سودآوری و آسودگی خاطر بیشتری به ارمغان می‌آورد. بنابراین این موضوع در سرفصل‌های آموزش بورس همواره از جایگاه ویژه‌ای برخوردار است(آموزش تحلیل تکنیکال در بازارهای مالی در تبریز).

دانش تحلیل تکنیکال بر عملکرد معاملاتی چه تاثیری دارد؟

معامله‌گری بدون دانش و استفاده از روش های تحلیل بورس، مانند پرتاب یک تاس است. در این حالت، احتمال آمدن عدد ۶ چندان زیاد نیست. این امر ریسک قابل توجهی بر دوش سرمایه‌گذار قرار می‌دهد. تحلیل تکنیکال کلیدی است که به کمک آن می‌توانید تغییرات قیمت یک دارایی را بررسی کرده و زمان مناسب برای خرید و فروش آن را شناسایی کنید.

تحلیل تکنیکال چه تفاوتی با تحلیل بنیادی دارد؟

به طور خلاصه می‌توان گفت تحلیل بنیادی کمک می‌کند تا ارزش ذاتی یک ورقه بهادار را پیدا کرده و با قیمت روز آن مقایسه کنیم. در مقابل، تحلیل تکنیکال بر اساس روند تاریخچه‌ای قیمت اوراق، شاخص‌ها و هر آنچه عرضه و تقاضا بر قیمت آن مؤثر است، کمک می‌کند رفتار قیمت آن‌ها را پیش‌بینی کنیم.

معامله‌گران حرفه‌ای از تمام روش های تحلیل بهره می‌برند تا بهترین تصمیم‌ را بگیرند. برای ارتقای دانش معامله‌گری خود نیاز است تا هر دو مهارت تحلیل تکنیکال و تحلیل بنیادی را با هم داشته باشید. طبعا این کار زمان زیادی خواهد گرفت(آموزش تحلیل تکنیکال در بازارهای مالی در تبریز).

آموزش تحلیل تکنیکال در بازارهای مالی در تبریز

پدر علم تحلیل تکنیکال کیست؟

خاستگاه تحلیل تکنیکال صدها سال پیش است. براساس برخی منابع تاریخی به نظر می‌رسد دانش ‌تحلیل تکنیکال برای اولین بار در ژاپن در قرن ۱۸ ظاهر شد. بعدها در قرن ۱۹ ‌تحلیل تکنیکال در آمریکا شهرت یافت. در واقع «چارلز هنری داو» شخصی بود که در این زمینه شروع به فعالیت کرد. امروزه او را به عنوان پدر علم تحلیل تکنیکال نوین می‌شناسند.

انواع نمودارهای مورد استفاده در تحلیل تکنیکال کدامند؟

نمودارها اطلاعات قیمت اوراق بهادار در طول زمان به صورت گرافیکی نمایش می‌دهند. سه نوع نمودار که در تحلیل تکنیکال کاربرد فراوان دارند، عبارتند از:

– ‌نمودار خطی

– نمودار میله ای

– نمودار کندل استیک

این که تحلیلگر از کدام نوع از نمودارها استفاده می‌کند، به نوع اطلاعاتی که به دنبال آن هستند و سطح مهارت فردی آن‌ها بستگی دارد(آموزش تحلیل تکنیکال در بازارهای مالی در تبریز).

نمودار خطی

نمودار خطی ساده‌ترین نمودار در تحلیل تکنیکال است. معمولا این نمودار قیمت پایانی نماد را در تایم فریمی که مشخص شده است، در طول زمان نشان می‌دهد(آموزش تحلیل تکنیکال در بازارهای مالی در تبریز).

نمودار میله ای

نمودارهای میله ای برای نشان دادن حرکت قیمت اوراق بهادار در یک دوره زمانی استفاده می‌شوند. در یک نمودار میله ای، قیمت‌های باز شدن، بسته شدن، بالا و پایین سهام یا سایر ابزارهای مالی در شمای میله‌هایی تعبیه شده‌اند. مجموعه این میله‌ها که از خطوط عمودی تشکیل شده است نمایانگر هر نقطه قیمتی در بازه زمانی تعیین شده است.

در آموزشگاه آپادانا چه چیزی یاد می‌گیریم؟

هدف از ا، آموزش اصول تحلیل تکنیکال به عنوان یکی از موثرترین روش‌های تحلیلی در بازارها به صورت ساده و کارآمد است. فراگیری اصول مطرح‌شده در این آموزش می‌تواند راهگشای درک بهتر شرایط موجود و در نتیجه پیش‌بینی دقیق‌تر آینده بازار و کسب سود معقول و کم خطرتر از بازار خواهد شد(آموزش تحلیل تکنیکال در بازارهای مالی در تبریز)(آموزش ارز دیجیتال در تبریز).

آموزش تحلیل تکنیکال در بازارهای مالی در تبریز

به این مطلب امتیاز دهید