در جستجوی بهترین دکتر روماتیسم در تبریز، باید به دنبال یک پزشک متخصص و با تجربه در این حوزه باشیم. این بیماری که بر اثر التهاب مفاصل و بافت های نرم در بدن ایجاد می شود، نیازمند تشخیص دقیق و درمان مناسب است(بهترین دکتر روماتیسم در تبریز).

همچنین باید به دنبال یک پزشکی با مهارت های کافی در تشخیص صحیح و درمان این بیماری باشید. دکتران تخصصی در حوزه روماتیسم، با استفاده از ابزارهای پزشکی پیشرفته و دانش خود، می توانند به شما کمک کنند تا بیماری خود را درمان کنید و بهبود پیدا کنید. بنابراین، انتخاب بهترین دکتر روماتیسم در تبریز برای تشخیص و درمان صحیح بیماری بسیار مهم است(بهترین دکتر روماتیسم در تبریز).

انواع بیماری‌های روماتیسمی

برخی از رایج‌ترین بیماری‌های روماتیسمی عبارتند از:

  • استئوآرتریت(Osteoarthritis): شایع‌ترین نوع آرتریت یا آرتروز است، که عمدتا به غضروف‌ها آسیب می‌رساند و حتی ممکن است آنها را از بین ببرد(بهترین دکتر روماتیسم در تبریز9.
  • آرتریت روماتوئید(Rheumatoid arthritis): یک اختلال خودایمن است که در آن سیستم ایمنی به اشتباه به سینوویوم حمله می‌کند(سینوویوم یک بافت نرم است که مایع مفصلی یا سینوویال و هم‌چنین خود مفاصل را می‌پوشاند) در نهایت این درگیری منجر به التهاب می‌شود.
  • فیبرومیالژیا(Fibromyalgia): یک بیماری مزمن با علائم منحصر به فرد و درد موضعی در سیستم عضلانی اسکلتی است.
  • لوپوس اریتماتوسیستمیک یا همان لوپوس(Systemic lupus erythematosus): یک اختلال خودایمنی است که باعث التهاب در قسمت‌های مختلف بدن، از جمله مفاصل، پوست، کلیه‌ها، خون، ریه، قلب و مغز می‌شود(بهترین دکتر روماتیسم در تبریز).
  • سندرم شوگرن: از مشخصه‌های این بیماری خشکی دهان و زبان، بزرگی غده بناگوشی و حساسیت به نور می‌باشد.
  • نقرس(Gout): نوعی از آرتریت است که توسط کریستال‌های سوزنی مانند اسید اوریک در مفاصل ایجاد می‌شود و غالبا انگشت بزرگ پا را درگیر می‌سازد.
  • آرتریت ایدیوپاتیک نوجوانان(Juvenile idiopathic arthritis): شایع‌ترین نوع آرتریت در نوجوانان است که ممکن است همراه با تب و بثورات جلدی باشد.
  • آرتریت پسوریازیس(Psoriatic arthritis): انگشتان دست و پا را درگیر می‌کند و هم‌چنین باعث التهاب شدید پوست می‌شود.
  • پلی‌میوزیت(Polymyositis): بر عضلات تاثیر گذاشته و می‌تواند کل بدن را درگیر کند(بهترین دکتر روماتیسم در تبریز).
  • بیماری بهجت (Behcet Disease ): یک بیماری التهابی می‌باشد که می‌تواند هر قسمت از بدن را درگیر سازد اما به‌طور معمول باعث آفت‌های متعدد و پی در پی در داخل دهان و سیستم تناسلی می‌شود(بهترین دکتر روماتیسم در تبریز).
  • اسپوندیلیت انکیلوزان (Ankylosing spondylitis): شایع‌ترین اسپوندیلوآرتروپاتی(درگیری کل ستون فقرات) است که ممکن است علاوه بر ستون فقرات بر روی لگن، شانه‌ها و زانو تاثیر بگذارد.

بهترین دکتر روماتیسم در تبریز

علل بیماری روماتیسمی و عوامل خطر

کارشناسان معتقدند که بیماری‌های روماتیسمی توسط ترکیبی از ژن‌ها و عوامل محیطی ایجاد می‌شود. به طور کلی، داشتن برخی از انواع ژن‌ها می‌تواند حساسیت فرد را به بیماری‌های روماتیسمی افزایش دهد و عوامل محیطی ممکن است باعث شروع بیماری شود(بهترین دکتر روماتیسم در تبریز).

به عنوان مثال، مطالعات نشان می‌دهد افرادی که دارای انواع مختلفی از ژن‌های خاص به نام  ژن‌های آنتی ژن لوکوسیتی انسان (HLA) هستند ، خطر ابتلا به بیماری‌های روماتوئید در آن‌ها افزایش می‌یابد. در این افراد، بیماری ممکن است به دلیل برخی از رویدادها مانند عفونت‌های باکتریایی، ویروسی یا چاقی رخ دهد(بهترین دکتر روماتیسم در تبریز).

ژن‌های نامبرده که استعداد ابتلا به بیماری‌های روماتیسمی را افزایش می‌دهد توسط آزمایش تحت عنوان HLA Typing در آزمایشگاه انجام می‌شود.شیوع استئوآرتریت در افراد مسن بیشتر از جوانان است. زنان به میزان بیشتر در مقایسه با مردان به آرتریت روماتوئید، اسکلرودرمی، فیبرومیالژیا و لوپوس مبتلا می‌شوند.شیوع نقرس در مردان بیشتر است. چاقی و سیگار کشیدن باعث افزایش خطر ابتلا به بیماری‌های روماتیسمی می‌شود؟(بهترین دکتر روماتیسم در تبریز).

بهترین دکتر روماتیسم در تبریز

دکتر مهرزاد حاجی علیلوی بناب

فوق تخصص روماتولوژی

تبریز – خیابان آزادی

دکتر سکینه خاتون شریف

فوق تخصص روماتولوژی

تبریز – خیابان آزادی

دکتر علیرضا خبازی اسکویی

فوق تخصص روماتولوژی

تبریز – خیابان کمربندی میانی

دکتر امیرحسین پیروی

فوق تخصص روماتولوژی

تبریز – جنب دانشگاه

دکتر محمدرضا جعفری نخجوانی

فوق تخصص روماتولوژی

تبریز – خیابان آزادی

دکتر سوسن کلاهی

فوق تخصص روماتولوژی

تبریز – کمربند میانی

دکتر آرزو قاسم بگلو

فوق تخصص روماتولوژی

تبریز – چهارراه حافظ
به این مطلب امتیاز دهید

دسته بندی شده در: