برای ایجاد اشتغال و کسب درآمد در رشته مهندسی پزشکی ، اولین شرط مهارت و علاقه شما به این رشته است برای تمام رشته ها اگر مهارت و علاقه لازم را برای کار را داشته باشید ، آینده شغلی شما اطمینان بیشتری خواهد داشت و مهندسی پزشکی هم همینطور(درآمد رشته مهندسی پزشکی).

در وضعیت کنونی ، بازار کار اکثر رشته های دانشگاهی آن طور که باید مطلوب نیست اما وضعیت بازار کار و درآمد مهندس پزشکی به نسبت از وضعیت بازار کار سایر رشته های مهندسی مثل بازار کار مهندسی برق ، بازار کار مهندسی کامپیوتر و بازار کار مهندسی عمران بهتر است ، زیرا ارزش اقتصادی تجهیزات پزشکی و هزنیه طراحی و تعمیر این تجهیزات بسیار بالاست و به همین دلیل مسئولان بیمارستان ها سعی در حفظ و نگهداری تجهیزات پزشکی دارند

میزان درآمد و بازار کار مهندسی پزشکی

مهندسان پزشکی می توانند در بیمارستان‌های دولتی و خصوصی ، سازمان تامین اجتماعی ، بنیاد مستضعفان و جانبازان ، مرکز تحقیقات وزارت دفاع ، شرکت های تجهیزات پزشکی ، وزارت صنایع ، وزارت فرهنگ و آموزش عالی … مشغول به فعالیت شوند. میزان درآمد مهندس پزشکی در هر یک از مراکز و ارگان های دولتی و غیردولتی متفاوت است و مهندس با توجه به سمتی که دارد ، می تواند به کسب درآمد بپردازد.

درآمد مهندس پزشکی در شرکت های دولتی مطابق با قانون حقوق کشوری تعیین می شود اما در شرکت های خصوصی درآمد مهندسان معمولا بیشتر است به خصوص که در حال حاضر 80 درصد صنعت پزشکی را ، خرید و فروش تجهیزات پزشکی تشکیل می دهد ، مهندس پزشکی که بتواند خود دستگاهی را طراحی و به فروش برساند ، درآمد بالایی خواهد داشت لوازم و دستگاه های پزشکی بسیار گران هستند و با فروش آن ها می توان به سود خوبی رسید.

وضعیت بازار کار مهندسی پزشکی در برخی کشور های جهان به خصوص کشورهای آمریکا ، کانادا ، استرالیا و انگلستان بسیار ایده آل است و مهندس پزشکی که قصد مهاجرت داشته باشد ، می تواند در کشور های مذکور درآمد زیادی داشته باشد(درآمد رشته مهندسی پزشکی).

بازار کار و درآمد گرایش های مهندسی پزشکی

رشته مهندسی پزشکی در سه مقطع کارشناسی ، کارشناسی ارشد و دکتری و در 11 گرایش به شرح زیر ارائه می شود :

  1.     بالینی
  2.     بیوالکتریک
  3.     بیومکانیک
  4.     بیومواد
  5.     مهندسی بافت
  6.     پردازش تصاویر پزشکی
  7.     مهندسی توانبخشی
  8.     مهندسی ورزش
  9.     مدل سازی سیستم ‌های فیزیولوژیکی
  10.     ابزار دقیق در مهندسی پزشکی
  11.     مدیریت فناوری اطلاعات پزشکی

ماهیت رشته مهندسی پزشکی

این رشته ترکیبی از رشته مهندسی و پزشکی است که به طراحی و ساخت اعضای مصنوعی مکانیکی یا الکتریکی، تجهیزات اتاق عمل ، تجهیزات پزشکی میپردازد. مهندسان پزشکی تقریبا مانند مهندسان برق به طراحی مدار های الکتریکی با استفاده از نرم افزارهای شبیه سازی برای اعضای مصنوعی ، سیستم ها تصویربرداری، تجهیزات ورزشی و توانبخشی می پردازند. به همین دلیل رشته مهندسی پزشکی را در دانشگاه جز زیرشاخه های مهندسی برق می دانند.

دانشجویان مهندسی پزشکی در دوران تحصیل با کاربرد اصول مهندسی در زمینه های زیست شناسی و مراقبت های بهداشتی آشنا می شوند. مهندسین پزشکی با پزشکان ، درمانگران و محققان همکاری می کنند تا سیستم ها ، تجهیزات و دستگاه ها را برای حل مشکلات بالینی توسعه دهند(درآمد رشته مهندسی پزشکی).

مهندسان زیست پزشکی تعدادی از فن آوری های تقویت کننده زندگی و صرفه جویی در زندگی را توسعه داده اند. تعدای از این فناوری ها عبارت اند از:

  •     پروتزهایی مانند دندان مصنوعی و جایگزینی اندام مصنوعی.
  •     دستگاه ها و سیستم های جراحی مانند جراحی رباتیک و لیزر.
  •     سیستم هایی برای نظارت بر علائم حیاتی و شیمی خون.
  •     دستگاه های کاشته شده مانند پمپ های انسولین، دستگاه ضربان ساز و اندام های مصنوعی.
  •     روش های تصویربرداری مانند سونوگرافی ، اشعه X ، پرتوهای ذرات و رزونانس مغناطیسی.
  •     تشخیصی ، مانند آزمایشگاهها بر روی تراشه و سیستمهای خبره.
  •     تجهیزات و دستگاه های درمانی مانند دیالیز کلیه و تحریک عصب الکتریکی از راه پوست (TENS).
  •     پرتودرمانی با استفاده از پرتوهای ذرات و اشعه
  •     دستگاه های فیزیوتراپی مانند تجهیزات ورزشی و فناوری پوشیدنی.

چگونه مهندس پزشکی شویم؟

دوره‌های تعمیر تجهیزات پزشکی در تبریز در آموزشگاه آپادانا یک فرصت عالی برای افرادی است که علاقه به ورود به حوزه مهندسی تعمیر و نگهداری تجهیزات پزشکی دارند یا افرادی که قبلاً در این زمینه فعالیت می‌کرده‌اند و می‌خواهند مهارت‌های خود را بهبود ببخشند. این دوره‌ها شامل آموزش‌های متخصصانه در زمینه تعمیر و نگهداری انواع تجهیزات پزشکی مانند دستگاه‌های سونوگرافی، پالس اکسیمتر، ایسی‌جی (ECG) و دستگاه‌های تصویربرداری پزشکی می‌شوند.

در این دوره‌ها، شما با اصول عملکرد تجهیزات پزشکی آشنا می‌شوید و مهارت‌های لازم برای تعمیر و نگهداری این دستگاه‌ها را به دست می‌آورید. این شامل دانش در زمینه الکترونیک، مکانیک، و کاربردهای عملی در تعمیر دستگاه‌ها می‌شود(درآمد رشته مهندسی پزشکی).

با پایان دوره‌های تعمیر تجهیزات پزشکی در آموزشگاه آپادانا، شما توانایی تشخیص و رفع مشکلات فنی در تجهیزات پزشکی را داشته و به یک مهندس تعمیر تجهیزات پزشکی تبدیل می‌شوید. این مهارت‌ها برای شما در بازار کار پزشکی بسیار ارزشمند خواهند بود، زیرا تجهیزات پزشکی از اهمیت بسیاری در تشخیص و درمان بیماران برخوردارند و نیاز به نگهداری و تعمیر دقیق دارند(درآمد رشته مهندسی پزشکی).

درآمد رشته مهندسی پزشکی

به این مطلب امتیاز دهید