زبان برنامه نویسی PHP یکی از برترین و محبوب‌ترین زبان‌های برنامه ‌نویسی در حوزه طراحی وب است. این زبان برنامه نویسی Framework ‌های بسیار زیادی دارد که لاراول یکی از آن‌ها است. عاملی که فریم ورک لاراول را از سایر فریم ورک‌های زبان PHP متمایز می‌سازد، ویژگی‌های زیادی است که در ادامه‌ی مقاله‌ی فریم ورک لاراول چیست، به‌طور کامل به توضیح هر کدام از آن‌ها می‌پردازبم(دوره PHP لاراول در تبریز).

در حال حاضر اکثر شرکت‌های ایرانی و حتی خارجی برای نیروی برنامه نویس به دنبال استخدام برنامه نویس لاراول هستند. پس اگر می‌خواهید بدانید علت محبوبیت و موفقیت فریم ورک لاراول چیست و چرا باید آن را انتخاب کنید، در ادامه این مقاله، با معرفی لاراول و مزایای آن نسبت به بقیه فریم‌ ورک‌ها، با وب سایت آموزش برنامه نویسی سون لرن همراه باشید_دوره PHP لاراول در تبریز).

Framework یا فریم ورک چیست؟

فریم ورک برنامه ‌نویسی مجموعه ای از کتابخانه‌ها، استاندارد‌ها، دیزاین پترن‌ها و قوانین کدنویسی است که در بستر یک چارچوب نرم‌ افزاری در اختیار توسعه‌ دهندگان و برنامه ‌نویسان قرار می‌گیرد. برای انواع زبان‌های برنامه‌ نویسی‌ مختلف، فریم ورک‌های متعددی توسعه داده شده است(دوره PHP لاراول در تبریز).

هر یک از این فریم ورک‌ها برای هدفی خاص ایجاد شده‌اند، برای مثال فریم ورک‌های CodeIgniter ,Symfony ,Zend ,Phalcon CakePHP و Yii که جزو برترین فریم ورک‌های زبان PHP بعد Laravel می‌باشند(دوره PHP لاراول در تبریز).

بنابراین برنامه ‌نویسان و توسعه ‌دهندگان از فریم ورک‌ها به‌عنوان بستری استاندارد برای طراحی و توسعه اپلیکیشن‌های خود استفاده می‌کنند. در فریم ورک‌ها بسیاری از کدها و دستورات به‌صورت از پیش نوشته‌ شده مورد استفاده قرار می‌گیرند. این توابع و دستورات توسط توسعه دهندگانی با تجربه و متخصص آماده شده اند و برنامه نویسان با استفاده از آن‌ها می‌توانند اپلیکیشن‌های خود را با سرعت، امنیت و کیفیت بالاتری توسعه دهند.

فریم ورک لاراول چیست؟

زمانی که در مورد فریم ورک‌های توسعه وب اپلیکیشن صحبت می‌شود، همیشه نام لاراول به میان می‌آید. از لاراول می‌توان به عنوان محبوب‌ترین فریم ورک زبان برنامه نویسی PHP یاد کرد. این فریم ورک توانسته است در زمانی کوتاه، به اولین گزینه‌ی توسعه دهندگان برای توسعه برنامه‌های پیچیده تحت وب تبدیل شود(دوره PHP لاراول در تبریز).

 لاراول فریم ورکی مبتنی بر معماری MVC است که به صورت رایگان و متن باز ارائه شده است. این فریم‌ ورک امکانات هوشمندی در اختیار برنامه نویسان قرار می‌دهد و برنامه‌‌ نویسی را برای آن‌ها لذت بخش‌تر می‌کند(دوره طراحی سایت در تبریز).

دوره PHP لاراول در تبریز

تاریخچه فریم ورک لاراول چیست ؟

حال که فهمیدیم فریم ورک لاراول چیست، در این بخش قصد داریم تاریخچه آن را مورد بررسی قرار دهیم. تیلور اوتوِل (Taylor Otwell) خالق فریم ورک Laravel است. او با هدف ارائه یک راه حل پیشرفته‌تر نسبت به فریم ورک CodeIgniter، لاراول را برای توسعه وب اپلیکیشن‌ها ارائه کرد.

فریم ورک laravel – نسخه 1

اولین نسخه این فریم ورک در سال ۲۰۱۱ در اختیار توسعه دهندگان قرار گرفت. سپس یک ماه بعد، نسخه کامل شده و پایدار لاراول منتشر گردید. نسخه لاراول ۱ شامل مکانسیم‌‌های Model ،View ،Session و Navigation بود ولی نبود Controller در آن باعث شد تا این فریم ورک از معماری MVC به صورت واقعی پشتیبانی نکند.

فریم ورک laravel – نسخه 2

لاراول ۲ در همان سال ۲۰۱۱ همراه با بهینه‌ سازی‌‌های متعددی منتشر شد. اصلی‌ترین ویژگی که در این نسخه افزوده شد، پشتیبانی از Controller‌ها بود. Laravel با ارائه این نسخه توانست به صورت کامل از معماری MVC پشتیبانی کند و به عنوان یک فریم ورک شناخته شود. دومین ویژگی که در این نسخه اضافه شد، موتور رندر قالب blade بود. این موتور رندر با هدف افزایش سرعت توسعه قالب‌ها و کاهش میزان کدنویسی ارائه شد.

فریم ورک laravel – نسخه 3

سومین نسخه از Laravel در سال 2012 منتشر شد. از ویژگی‌های مهمی که به این فریم ورک اضافه شده بود، استفاده از خط فرمان CLI بود که با نام artisan شناخته می‌شد. artisan امکانات بسیاری زیادی در اختیار توسعه دهندگان قرار می‌دهد(دوره PHP لاراول در تبریز).

پشتیبانی داخلی از مدیریت سیستم پایگاه داده و ابزارهای کنترلی آن به نام migration ها، پشتیانی از سیستم Packaging و اضافه شدن مستندات بسیار غنی در قالب سایت laravel.com بخشی از ویژگی هایی بود که در این نسخه از Laravel ارائه شده بودند. سومین نسخه از این فریم ورک، توانست محبوبیت زیادی را در بین کاربران ایجاد کند.

فریم ورک laravel – نسخه 4

پس از موفقیت هایی که این فریم ورک در نسخه سوم به دست آورد، در سال ۲۰۱۳ چهارمین نسخه آن بر پایه کدهای Illuminate منتشر شد. این نسخه از لاراول به صورت کامل مورد بازنویسی قرار گرفت و با پشتیبانی از سیستم Composer گام بلندی در جهت پیشرفت و سبقت از سایر رقیبان خود برداشت. به دلیل استفاده از این ویژگی امکان استفاده از پکیج‌ها و کتابخانه‌های زیادی که توسط سایر برنامه ‌نویسان PHP توسعه داده شده بود، برای کاربران امکان پذیر شد.

همچنین امکاناتی مانند ارسال ایمیل به روش‌های مختلف و پشتیبانی از حذف شدن با تأخیر رکوردهای بانک اطلاعاتی (Soft Deletion) از دیگر امکانات نسخه 4 لاراول بود(دوره PHP لاراول در تبریز).

فریم ورک laravel – نسخه 5

در سال 2015 پس از دو سال از ارائه چهارمین نسخه از این فریم ورک، نسخه 5 لاراول منتشر شد. این نسخه از لاراول از ویژگی‌های بسیار متعددی پشتیبانی می‌کرد. پشتیبانی از سیستم برنامه‌ ریزی اجرای وظایف با استفاده از پکیج Scheduler، بهینه سازی assets، ساده شدن عملیات احراز هویت، همچنین ارائه ساختار درختی برای توسعه اپلیکیشن‌ها، بخشی از قابلیت‌های اضافه شده در لاراول 5 بود. این نسخه از Laravel به صورت مداوم مورد بروزرسانی قرار گرفت و در هر یک از این بروزرسانی‌ها امکانات و ویژگی‌های زیادی به این فریم ورک اضافه شد.

فریم ورک laravel – نسخه 6

پس از مدتی لاراول نسخه‌ 6 خود را منتشر کرد، که در این نسخه بسیاری از نقص‌های نسخه 5 را برطرف کرد و ویژگی‌های جدیدی که قطعا مورد انتظار طرفدارانش بود را فراهم ساخت، یکی از این ویژگی‌ها، استفاده از Laravel Vapor بود که برای ‌آشنایی بیشتر با این نسخه و Laravel Vapor می‌توانید مقاله‌ی لاراول ۶ را مشاهده نمایید(دوره PHP لاراول در تبریز).

فریم ورک laravel – نسخه 7

آخرین نسخه حال حاضر Laravel، نسخه 7 می‌باشد که نسبت به نسخه‌ قبلی آن، تغییرات و بهبود‌‌های چشم‌گیری پیدا کرده است.توسعه دهندگان این فریم ورک همواره در تلاش اند تا استفاده از این فریم ورک را برای کابران ساده و لذت بخش‌تر کنند(دوره PHP لاراول در تبریز).

بنابراین آن‌ها بیش از پیش به توسعه لاراول می‌پردازند تا سیر تکاملی و رو به پیشرفت آن را حفظ کنند. تا کنون بروزرسانی‌های زیادی پس از نسخه 7 لاراول ارائه شده است. در هر یک از این بروزرسانی‌ها امکانات منحصر به فرد و کاربردی به این فریم ورک اضافه شده است. یکی از عوامل اصلی محبوبیت لاراول در میان کاربران، همین بروزرسانی‌های مداوم است(دوره PHP لاراول در تبریز).

این دوره PHP لاراول در کجا آموزش داده می شوند؟

این دوره های جاوا اسکریپت ، سی اس اس(CSS) ،اچ تی ام ال(Html) ، بوت استریپت(Bootstrap) ،  در آموزشگاه آپادانا ، آموزشگاه کاسپین و آموزشگاه پارسیان در تبریز آموزش داده می شوند(آموزش طراحی سایت در تبریز).

دوره PHP لاراول در تبریز

5/5 - (1 امتیاز)